Exclusief voor abonnees

Koppel krijgt 27 jaar cel voor roofmoord op gepensioneerde Antwerpse leraar: “Frank werd op een brutale, laffe manier gedood”

Assisenvoorzitter Dirk Thys las vrijdag het arrest voor
BELGA Assisenvoorzitter Dirk Thys las vrijdag het arrest voor
De Antwerpse assisenjury heeft Bart Goossens (37) en Natasja De Paepe (39) vrijdag veroordeeld tot 27 jaar cel voor de roofmoord op de gepensioneerde leraar Frank Serruys (62). Het openbaar ministerie had voor allebei de levenslange opsluiting gevorderd, maar de jury aanvaardde verzachtende omstandigheden.

De jury en het hof trokken zich vrijdag rond 13u terug om zich over de strafmaat te beraden. Pas vier uur later geraakten ze eruit. Het verdict? Bart Goossens en Natasja De Paepe moeten beiden 27 jaar naar de gevangenis voor de roofmoord op de gepensioneerde leraar Frank Serruys. Bij de voorlezing van het arrest kon de moeder van Goossens haar emoties niet meer te baas en barstte in tranen uit.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Denise Smeyers

  Hopelijk zitten ze ook 27j en niet 1/3 van hun straf

 • pol van de velde

  De straffen worden steeds lichter en lichter. Roofmoord is nu gedaald naar 9 (1/3e van 27 jaar) jaar cel, de lafste moord dus. Justitie doet uitspraken voor criminelen naargelang er plaats is in de gevangenissen. En niet te vergeten, liefst hebben ze dat de criminelen hervallen, kwestie van hun job veilig te stellen. Justitie legt zijn klanten in de watten.

 • Hugo Schelstraete

  Verzachtende omstandigheden zijn een aanmoediging om het terug te doen.

 • isabelle schelfhaut

  Oud leerkracht van op mijn vroegere middelbare school. Heel vriendelijke man, van mij hadden ze levenslang mogen krijgen!

 • Lilianne Van Neylen

  Allez, omdat het de eerste keer was dat ze iemand vermoord hebben krijgen ze “verzachtende omstandigheden”!!! Elke normale mens wordt van dit hedendaags Belgisch rechtssysteem toch kotsmisselijk! Doodrijders, vluchtmisdrijfplegers, dieven, verkrachters, stalkers en nu ook al moordenaars worden hier zelden nog bestraft. Er lopen er ondertussen meer vrij rond dan er in de gevangenis zitten!