Kleuterleider Gerd solliciteerde met heerlijke rap voor job als nieuwe Gert: “Had graag een paar selfies met Samson gemaakt”

Samson & Gert wordt Samson en Marie. Het had net zo goed Samson & Gerd - ja, met een ‘d’ - kunnen worden. De Antwerpse kleuterleider Gerd Maerten (38) solliciteerde op de tonen van de alombekende intro van The Fresh Prince of Bel-Air met een heerlijke rap voor het postje naast de bekendste hond van Vlaanderen.

“Ik kreeg van Studio 100 een ticket voor de afscheidsshow nadat ze mijn sollicitatie hebben gezien”, zegt Gerd. “Heel mooi, maar ik had graag ook een reactie gezien of gehoord van Gert Verhulst. Dat zou gewoon leuk geweest zijn. Of een uitnodiging om achter de schermen mee te kijken bij de opnames van de nieuwe reeks. Dan zou ik stiekem een paar selfies kunnen nemen op Gert zijn plaats en zou ik me toch een béétje de nieuwe Gerd voelen. Dat zou übercool geweest zijn. Maar teleurgesteld ben ik zeker niet. Marie wens ik een dikke proficiat.”

Eerder veroverde Gerd ook al de Vlaamse harten met een videoclip die hij samen met zijn kleutertjes maakte.

Gerd Maerten voor het huis van Samson & Gert.
Gerd Maerten Gerd Maerten voor het huis van Samson & Gert.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Michael Blomme

    Schitterend! En geen doorgestoken kaart dit