Kippenvel met zwaailichten: Antwerpse politie steekt zorgverleners een blauw hart onder de riem

De Antwerpse politie eerde de zorgsector door te verzamelen aan het Stuivenbergziekenhuis en de zwaailichten aan te zetten.
Klaas De Scheirder De Antwerpse politie eerde de zorgsector door te verzamelen aan het Stuivenbergziekenhuis en de zwaailichten aan te zetten.
Een ongelofelijk kippenvelmoment woensdagavond aan het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis, waar het sinds de uitbraak van de coronapandemie alle hens aan dek is. Daar kwamen tientallen politiemannen en -vrouwen op geheel gepaste politiewijze - met zwaailichten - hun steun betuigen aan de medische zorgverleners in het ziekenhuis.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Met veel blauwe lichten en met luid applaus toonden de Antwerpse agenten hun steun aan het ziekenpersoneel in deze zware coronatijden. En of zij daar een krop in de keel van kregen. Het leidde tot een groots applausfestijn aan beide kanten van het ziekenhuis.

De politiemensen klapten luid voor het personeel...
Klaas De Scheirder De politiemensen klapten luid voor het personeel...
... Dat het applaus met een brede glimlach van achter hun mondmaskers in ontvangst nam.
Klaas De Scheirder ... Dat het applaus met een brede glimlach van achter hun mondmaskers in ontvangst nam.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hilde Eykens

  Ik hoop dat ze uit waardering eindelijk een eerlijk loon gaan krijgen.

 • Jaak Casteleyn

  Ze zouden ze beter wat meer loon geven voor hun onvoorwaardelijk inzet en het risico dat zij, zowel als hun familie besmet geraken. Nee, men was al goed bezig met het besparen op de gezondheidszorg.

 • DIRK VAN DESSEL

  Proficiat voor de welverdiende appreciatie voor onze Helden, ja met een hoofdletter, die Helden zijn immers "bakens in de storm" !

 • JAN HAMMEL

  Prachtig gebaar, zo kan dat, zo moet dat!