Kinderen springen de zomer uit tijdens vijfde ‘Springfestijn’

Illustratiebeeld.
Laenen Illustratiebeeld.
Voor het vijfde jaar op rij zullen alle kinderen van 4 tot 14 jaar de zomer uit springen tijdens het gratis Springfestijn op vrijdag 30 augustus.

Het speelterrein aan de jeugddienst, een deel van de Tweegezusterslaan en de Louis Janssenslaan, worden van 13 uur tot 17 uur omgetoverd tot één groot springparadijs. Alles wat met springen te maken heeft, komt aan bod. Er zijn springkastelen in alle vormen, maten en kleuren. De durvers kunnen een sprong van zeven meter hoog maken. Nieuw dit jaar is de kleuterzone: een apart speelterrein afgebakend voor de allerkleinsten.

De Tweegezusterslaan wordt tijdens het festijn afgesloten voor alle verkeer. Er is een parkeerverbod voor de huisnummers 5 tot 83 en 4 tot 82. De Louis Janssenslaan wordt eveneens afgesloten voor alle verkeer op 30 augustus. In deze straat is er een parkeerverbod voor de huisnummers 2 tot 32 en 11 tot 37. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.