Jongeren gezocht om aanbod bibliotheken en culturele centra in de kijker te zetten

RUIS Antwerpen
RUIS Antwerpen RUIS Antwerpen
RUIS, het Antwerps cultuurcollectief voor en door jongeren, zoekt geëngageerden. Ze zullen aan de slag gaan om Antwerpse bibliotheken, culturele- en ontmoetingscentra bekender te maken bij jongeren.

RUIS is op zoek naar jongeren die zich willen engageren tijdens het nieuwe cultuurseizoen, van oktober 2019 tot en met juli 2020. Het RUIS-team stelt tijdens het komende cultuurseizoen zijn favorieten uit het culturele programma voor, bedenkt acties en activiteiten en pakt daarmee uit op online kanalen. Zo brengt de groep het culturele aanbod van de stad dichter bij andere jongeren. De jongeren van RUIS krijgen tijdens de herfstvakantie een cultuurbad waarmee ze de Antwerpse cultuurhuizen leren kennen, en ze komen tweewekelijks samen in bibliotheek Permeke. Behalve opleidingen en workshops krijgen de kandidaten gratis tickets en beleven ze een unieke ervaring en samenwerking met Antwerpse cultuurpartners en podiumplekken.

Kandidaten voor RUIS moeten tussen 16 en 26 jaar oud zijn. Je kan nog tot 12 oktober solliciteren, meer info vind je op www.ruisantwerpen.be en op Facebook (@ruisAntwerpen).
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.