Jinnih Beels blesseert zich in ‘Gert Late Night’

Schepen Jinnih Beels (sp.a) supportert aan de zijlijn.
RV Schepen Jinnih Beels (sp.a) supportert aan de zijlijn.
Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (sp.a) raakte gisteren licht geblesseerd in het VIER-programma Gert Late Night. Op de basis van Brasschaat liep ze een militair parcours en mispakte ze zich aan de zogenaamde olifantenpoten.

Beels zou vandaag op Linkeroever meelopen met de jongens en meisjes van het buitengewoon onderwijs Burchtse Weel tijdens hun laatste training voor de 10 Miles. Maar na een fout manoeuvre tijdens een militaire oefening in de basis van Brasschaat, besloot de schepen aan de zijlijn te supporteren.

“Ze heeft een kleine schaafwonde aan de voet omdat ze zich mispakte aan de zogenaamde olifantenpoten. We maken ons helemaal geen zorgen, maar nemen ook geen risico. Jinnih wandelt tussen 4 en 6 mei honderd kilometer door de provincie Antwerpen en wil tegen dan helemaal fit zijn”, zegt woordvoerder Eva De Wolf.

Die wandeling door Antwerpen maakt Beels in het kader van haar verkiezingscampagne. Onderweg wil ze luisteren naar wat er leeft bij de kiezers. De schepen onderging de militaire oefening voor VIER-programma Gert Late Night samen met Victor Verhulst en André Hazes Junior.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gustaaf carpels

  Hadden de socialisten bij hun basis gebleven maar neen poen scheppen net zoals de rest Ging voor

 • Ronny Cuypers

  Gaat ze naast luisteren naar, ook rekening houden met wat er leeft onder de mensen?

 • jacques van de velde

  Als Beels niet weet wat er onder de Vlaamse bevolking en zeker bij de Antwerpenaren leeft, wel dan kan ze beter terug naar de Oudaan gaan en daar enkele jaren Post Parking gaan versterken ! (P.S. van een gepensioneerd A. politieofficier !)

 • Freddy Callaerts

  Triestig hoor wilfried je vooroordeel ten opzichte van de socialisten

 • Daniel Bamps

  was ze toen ook een beetje gekwetst? geblesseerd klinkt wat geleerder.