Jeugdboekenmaand in de Antwerpse bibliotheken

ANP XTRA

De Jeugdboekenmaand, die de hele maand maart loopt, staat dit jaar in het teken van vriendschap. De Antwerpse bibliotheken pakken opnieuw uit tal van activiteiten. Er is ook een interactief ‘doeboekje’ en een lees-challenge. 

De hele maand maart zijn er in alle Antwerpse bibliotheken workshops, voorleesuurtjes, auteurslezingen en speciale voorstellingen rond het thema vriendschap. Via www.antwerpen.be/jeugdboekenmaand vinden kinderen en jongeren een overzicht van alle activiteiten en boekentips over het thema vriendschap in verschillende leeftijdscategorieën. Op de Facebookpagina @jeugdboekenmaandantwerpen kan iedereen ook een foto of filmpje plaatsen van zijn favoriete boek.

Het startschot voor de Jeugdboekenmaand wordt op zaterdag 2 maart gegeven in bibliotheek Park in Merksem. De Jeugdboekenmaand wordt op 31 maart afgerond met een slotfeest in Permeke.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.