Je kan nu ook blokken in Bosuilstadion

Photo News
Sinds enkele jaren organiseert GATE15, het studentenplatform in Antwerpen, het project STUDY360 waarbij studenten samen kunnen blokken op verschillende pop-uplocaties in Antwerpen. Deze editie bieden 28 organisaties hun locatie aan, goed voor meer dan 600 blokplekken. Eén van de meest bijzondere nieuwe blokplekken: het Bosuilstadion.

Steeds meer organisaties en bedrijven zien de meerwaarde van het aanbieden van een studieplek. Het geeft hen niet alleen de kans om in te gaan op een zeer actuele nood, maar ook om studenten op een unieke manier te laten kennismaken met hun werking of bedrijf. 

Ook nu zijn er heel wat opvallende locaties. Naast enkele gevestigde waardes als de Bourla, het MAS, Nokia en SD Worx, heeft het lijstje ook enkele nieuwe locaties. Meest opvallende is zonder twijfel het Bosuilstadion van Royal Antwerp FC. Daarnaast zijn ook Bockstael, brouwerij De Koninck, Level 9, Mise en Place, Telenet, Wasbar en Ramada Plaza nieuw.

Gratis wifi

Alle studieplekken beschikken over gratis wifi en stroompunten. Om de studenten extra te ondersteunen, zorgt elke locatie volgens haar kunnen - en in samenwerking met partners als Decathlon en Sennheiser - voor extra gastvrijheid: ontspanningsmogelijkheden, koffie, thee, water, gezonde snacks en hoofdtelefoons. Partner Juce zorgt er dan weer via een speciale app en een slim oplaadsysteem voor dat de deelnemende studenten nog minder afgeleid kunnen worden door hun smartphones.

Om op een van de locaties te kunnen studeren, registreren studenten zich eenmaal aan het begin van de blokperiode op de website www.study360.be. Vervolgens krijgen ze een unieke code toegestuurd waarmee ze zich op elke locatie kunnen inloggen. Op de website kunnen studenten ook zien welke faciliteiten elke locatie aanbiedt en wordt live getoond hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn per locatie.

Naast de locaties van STUDY360 en het aanbod van de Antwerpse instellingen voor Hoger Onderwijs, bieden ook Zorgbedrijf Antwerpen en de Antwerpse bibliotheken opnieuw blokplaatsen aan, verspreid over de stad en haar districten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.