Illegaal heeft 32 smartphones, 38 tablets, 9 cirkelzagen en 5 laptops in huis

De buit verhuisde naar het politiekantoor.
Politie Antwerpen De buit verhuisde naar het politiekantoor.
Twee inspecteurs van het wijkondersteuningsteam regio Zuid merkten op zondag in de Abdijstraat een man op die goed gekend is bij de politie. De man, die illegaal in ons land verblijft, stond geseind door de dienst vreemdelingenzaken met het oog op repatriëring.

De man werd gecontroleerd en bleek in het bezit van drie gsm-toestellen. Op de toestellen vond de politie aanwijzingen dat de man nog een opmerkelijke hoeveelheid elektronica in zijn bezit had. 

Er werd een huiszoeking georganiseerd bij de verdachte thuis, daar werden maar liefst 38 tablets, 32 smartphones, 9 cirkelzagen, 5 laptops, 1 playstation, 1 fototoestel, 1 lasermeter en 1 paar airpods aangetroffen. 

Alle elektronica werd in beslag genomen en de man werd gearresteerd op verdenking van diefstal en heling. De lokale recherche zal de herkomst van de toestellen proberen achterhalen om te zien of zij aan gekende feiten van diefstal gelinkt kunnen worden.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Karin Meeus

    En is hij NU het land uitgezet of gewoon weer vrijgelaten !?!?

  • Christel Smet

    Als dat gevonden wordt bij hem thuis dan zal dat wel van hem zijn zeker? T is toch zo een braaf ventje, voor mij alleen heb ik maar 1 smartphone nodig, geen 32 en van de rest ook maar 1, wat ging hij met die cirkelzagen doen? Bomen zagen om op te stoken deze winter.

  • Mieke Rypens

    Stuur die nu allemaal eens effectief terug ipv dit altijd op de lange baan te schuiven wij het volk zijn altijd de enige slachtoffers daarvan! De regering ( enfin regering) moet stoppen om de ogen te sluiten voor dit soort maar ja zolang het hen niet gebeurd zijn alle criminelen veilig hier!