Iemand hongertje? Gouden sandwich nu te koop voor 85 euro

De 24 Carat Magic
Klaas De Scheirder De 24 Carat Magic

IJsjes met bladgoud, burgers met bladgoud, heuse steaks met bladgoud en nu ook de sandwich met bladgoud. De nieuwe zaak Lions The King Sandwiches in Antwerpen serveert de ‘24 Carat Magic’. Een sandwich belegd met eetbaar bladgoud, huisgemaakte rundsvleesburger, truffelmayonaise, Monterey Jack kaas en fijnproeverssla. “Het bladgoud is puur voor het zicht, want het heeft eigenlijk geen smaak”, geeft uitbaatster Najoua Nouman toe. Het idee haalde ze in Dubai waar ze een gouden burger proefde. “Het is daar heel populair, zelfs de koninklijke familie bestelt de burgers.” Het spreekt voor zich dat de gouden burger vooral op Instagram een groot succes is. 

En daarom introduceert Najoua samen met haar twee vennoten de ‘24 Carat Magic’. Al is die niet voor iedereen weggelegd want je betaalt er al gauw 85 euro voor. “We beseffen dat dat niet goedkoop is maar in Dubai betaalde je ook al gauw 110 dollar voor een burger. Je moet het zien als een beleving,” zegt ze. 

Of de gouden sandwich een succes zal worden, valt af te wachten want het was vandaag de eerste dag dat de sandwich besteld kon worden. 

De 24 Carat Magic
Klaas De Scheirder De 24 Carat Magic
Najoua Nouman
Klaas De Scheirder Najoua NoumanReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.