Honderden pendelaars overrompelen Starbucks voor gratis koffie

Het was druk in de Starbucks deze ochtend
Klaas De Scheirder Het was druk in de Starbucks deze ochtend
Starbucks trakteert op gratis koffie voor de tiende verjaardag van het filiaal in het Centraal Station van Antwerpen. Honderden mensen kwamen af op de traktatie en genoten van een latté, macchiato caramel of een cappuccino. 

Het was druk deze morgen in de Starbucks van het Centraal Station. Honderden mensen stonden er aan te schuiven voor hun gratis koffie ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de koffiezaak in Antwerpen en de heropening van het filiaal na een grondige make-over. “Het is heel moeilijk te zeggen hoeveel volk we al over de vloer hebben gehad maar onze mensen maken de ene koffie na de andere. Ik zou er niet van verschieten als we al een vijfhonderdtal mensen bediend hebben”, vertelt Dana Van Hullebusch van Starbucks. De mensen kunnen kiezen tussen een gratis tall cappuccino, latté of macchiato caramel. De andere dranken moet je wel betalen.

Vrienden en studenten Wout Vermeylen (18), Yorben Casters (19) en Philippe Van der Heiden (19) stapten speciaal af in het Antwerpen Centraal in plaats van halte Berchem station voor hun gratis koffie. “Ik had het gezien op Facebook en een aantal vrienden spraken me er ook over aan. Maar het idee kwam eigenlijk van Wout,” vertelt Yorben. “We drinken alle drie graag koffie maar we stoppen eigenlijk nooit bij Starbucks. Maar voor een gratis koffie maken we al eens graag een omweg,” voegt Philippe toe. 

De gratis koffie is enkel te verkrijgen in de Starbucks van het Centraal Station nog tot 22 uur vanavond. 

Wout, Yorben en Philippe met hun gratis koffie
Klaas De Scheirder Wout, Yorben en Philippe met hun gratis koffie
Voor de tiende verjaardag van Starbucks in Station Antwerpen centraal krijgt iedereen gratis Koffie. Het is al direct lang aanschuiven.
Klaas De Scheirder Voor de tiende verjaardag van Starbucks in Station Antwerpen centraal krijgt iedereen gratis Koffie. Het is al direct lang aanschuiven.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Yves Morjean

  Inderdaad deze koffie is niet te drinken. De koffie uit gewone, lokale koffie bar is veel beter.

 • piet devlieger

  Typisch, het woord gratis is onvoorstelbaar sterk. Om iets gratis te krijgen zouden de meeste mensen hun broek afsteken.

 • Gilbert Geldof

  Ik begrijp niet dat mensen diene brol willen drinken. Eén keer ervan geproefd (luchthaven Charleroi) en nooit meer. Zelfs in station Gent St-Pieters is er een filiaal. En waar vroeger een gezellig én betaalbaar buffet was is nu een apotheker. Dus, de omringende horeca maar opzoeken als je een poos moet wachten.

 • Henri Troyat

  Eigenlijk zielig, zo lang aanschuiven voor ocharme een gratis koffie.

 • alex devos

  Heb je het al eens gedronken .ik gisteren langs de snelweg kruibeke .zo grote tas en trok op gene bal.heb zelfs mijn tas laten staan