Exclusief voor abonnees

Herfstdip in je garderobe? Deze 8 Antwerpse shops helpen je er weer bovenop!

Het is officieel herfst, en dat wil zeggen: tijd voor een paar nieuwe outfits! Onder het motto #shoplocal zetten wij acht winkels uit Antwerpen in de kijker. Van ecologische kleding tot tweedehands en van Scandinavische kinderkleding tot zijden sjaals: tijd om die herfstgarderobe aan te vullen!

Les Soeurs - Antwerpen

In de Wiegstraat in Antwerpen deden drie zussen een klein maar fijn kledingwinkeltje open, en naar de naam moesten niet lang zoeken. De zussen van Les Soeurs hebben een fulltime passie voor mode en sieraden, en verzamelen ook de nieuwste mode-musthaves voor hun klanten. Buiten fijne juweeltjes en toffe kleren verkopen de zussen ook enkele interieuritems zoals kaarsen, kussens of kadertjes, en andere accessoires zoals zonnebrillen of handtassen. Van maandag tot vrijdag kan je er terecht vanaf 11 uur tot 18 uur, op zaterdag gaat de winkel al op 10 uur open.

Wiegstraat 242000 Antwerpen

www.lessoeurs.be

Les Soeurs Antwerpen
Les Soeurs Les Soeurs Antwerpen

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.