Exclusief voor abonnees

Herbeleef de Antwerpse clubcultuur van de 80's en 90's met Sven Van Hees, Jan Van Biesen en Smos: “Als je een crush had op een meisje, ging je de week nadien terug naar de club in de hoop dat ze er ook was”

Smos (44), Jan Van Biesen (52) en Sven Van Hees (51) spelen zaterdag samen in Café Capital in het Antwerpse Stadspark op Oldskool Clubbing.
Laenen Smos (44), Jan Van Biesen (52) en Sven Van Hees (51) spelen zaterdag samen in Café Capital in het Antwerpse Stadspark op Oldskool Clubbing.
Fill Collins Club, Liaison Dangereuses, Ancienne Belgique en uiteraard Café d’Anvers. Geen holle begrippen voor elk Antwerps feestvarken dat in de jaren tachtig en negentig graag de bloemetjes buiten zette. Net zoals de deejays die er Antwerpen housemuziek leerden kennen: Sven Van Hees, Smos en Jan Van Biesen: “Mensen kwamen tot op de parkings van ons lokaal radiostation gereden om ons signaal te kunnen opvangen.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Edmond Dillien

    Wat ze hier wel vergeten te vernoemen zijn de topdancings van toen zoals Jimmy's, City Club, Cartier, BBC, Confeti's, enz. die tezamen met de Ossepoot op de Vrijdagmarkt en andere lokale danscafe's zoals de Haciënda op't zuid, kiosk in Hoboken, Elegantje en Regine's in Wilrijk, enz. allemaal meegeholpen hebben dat de mensen zich overal konden amuseren. Het waren niet alleen die 4 zaken die de dienst uitmaakten er waren meerdere cafe's waar goede DJ's muziek draaiden.

  • Peter Rouchet

    Top tijden!