Hele winter schaatsen aan Sint-Annastrand

De Antwerp Phantoms Para Ice-Hockey Team schaatsten de piste in. Achteraan herken je schepen Koen Kennis en uitbater Wim Van der Borght.
Benoit De Freine De Antwerp Phantoms Para Ice-Hockey Team schaatsten de piste in. Achteraan herken je schepen Koen Kennis en uitbater Wim Van der Borght.
Linkeroever kan nu ook overdekt schaatsen dankzij de Club Cabane Winter Edition. Fraaie installatie overigens, aan het Sint-Annastrand. Het winterdorp met drank- en foodbars blijft open tot eind februari.

Na het succes van de zomerse Club Cabane Family Beach kwam vanop Linkeroever de vraag of er ook ’s winters niet wat leuks kon worden gedaan. En nu ligt er een schaatsbaan van 350 vierkante meter. Groot genoeg voor 150 schaatsers op hetzelfde moment. “We hopen de komende weken op duizend man per dag”, zegt de uitbater. “Nieuwe troef is de Waterbus, die zowat voor onze deur stopt. De passagiers krijgen bij ons een euro korting.” Voor een uurtje schaatsen betaal je normaal 8 euro, huur van het schoeisel inbegrepen.

De schaatsbaan is een doorzichtige tent met open zijkanten, zodat je uitzicht hebt op de Schelde en de stad. Tijdens de kerstvakantie is het Winterdorp dagelijks open van 10 tot 23 uur, op vrijdag en zaterdag tot 1 uur ’s nachts. Voor en na de vakantie: open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Antwerp Phantoms Para Ice-Hockey team.
Benoit De Freine Antwerp Phantoms Para Ice-Hockey team.
Antwerp Phantoms Para Ice-Hockey team.
Benoit De Freine Antwerp Phantoms Para Ice-Hockey team.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.