Groenenborgerlaan krijgt nieuwe asfaltlaag

Illustratiebeeld.
Mozkito Illustratiebeeld.
Het afgelopen jaar is er gewerkt aan het vernieuwen van de fietspaden langs de Groenenborgerlaan in Wilrijk. Nu deze werken klaar zijn, krijgt ook de rijbaan tussen de Beukenlaan en de Wilgenlaan een nieuwe laag asfalt.

Tijdens de werken wordt de oude asfalt verwijderd, de fundering vernieuwd en nieuwe asfalt gelegd. Van 6 juni tot 24 juni is er geen verkeer mogelijk richting Wilrijk, tussen de Beukenlaan en de Wilgenlaan. Het kruispunt met de Beukenlaan blijft open tijdens de werken. Tussen 24 juni en 5 juli is er dan weer geen verkeer mogelijk richting Berchem, tussen de Wilgenlaan en de Beukenlaan. Ook nu blijft het kruispunt met de Beukenlaan gewoon open. Fietsers zullen kunnen blijven rijden. Tijdens de werken blijft de ophaling van het huisvuil ook doorlopen. je dient je huisvuil dan wel op dinsdagavond op de dichtstbijzijnde straathoek achter te laten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.