Gratis stadsfestival Kerstraat Plage introduceert ludieke estafetteloop ‘Den Bocht van Willibrord’

Kinderen genieten van een ritje op de paardenmolen.
KDS Kinderen genieten van een ritje op de paardenmolen.
Kerkstraat Plage, het gratis driedaagse stadsfestival in de Antwerpse Willibrorduswijk, is een vaste waarde in de zomer. De nieuwe ludieke estafetteloop ‘Den Bocht van Willibrord’ op zondag daagt teams uit om langs de Willibrorduskerk een knotsgek parcours vol hindernissen af te leggen.

Volledig gedragen door een 200-koppig team van vrijwilligers, kan het ieder jaar duizenden mensen naar de wijk trekken. De mix aan activiteiten, gericht op jong en oud en alle culturen, zorgt ervoor dat het festival ieder jaar blijft groeien. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli is het weer zo ver: Kerkstraat Plage, het gratis buurtfestival op het Willibrordusplein in Antwerpen Noord.

Nieuw dit jaar is ‘Den Bocht van Willibrord. Tijdens ‘Den Bocht van Willibrord’ worden vierkoppige teams, bestaande uit minstens één iemand van onder de 12 jaar, uitgedaagd om een estafetteloop te ondernemen in de schaduw van de Willibrorduskerk. Het parcours bevat een heel aantal knotsgekke hindernissen en wordt live becommentarieerd. Het snelste team wordt beloond met eeuwige roem en een fantastische wisselbeker.

Verder is er vrijdag de openluchtfilm Bohemian Rhapsody , meer dan 500 meter rommelmarkt op zaterdagmiddag, een brunch en seniorenmiddag met Salim Seghers op zondag, 3 dagen kinderanimatie met onder andere waterglijbaan, zandstrand, springkastelen en een molen.

Check het volledige programma op www.kerkstraatplage.be.

Kerkstraat plage: rommelmarkt
klaas de scheirder Kerkstraat plage: rommelmarktReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.