Gratis chocoladefondue tijdens heropening Quetzal

Gratis chocoladefondue tijdens openingsweekend van Quetzal. Zaakvoerders Gitte Hofman en Wim Hofkens.
Benoit De Freine Gratis chocoladefondue tijdens openingsweekend van Quetzal. Zaakvoerders Gitte Hofman en Wim Hofkens.
Chocoladeliefhebbers, rep u naar Quetzal dit weekend! Het Antwerpse ‘chocoladewalhalla’ kreeg een metamorfose, en om dat te vieren krijgen (toevallige?) voorbijgangers, bij aankoop van een drankje, een gratis chocoladefondue.

Eigenaren Wim en Gitte openden Quetzal 10 jaar geleden op de Lijnwaadmarkt, en ze waren klaar voor een nieuwe wind. Na een week van renovatiewerken, opent de chocoladebar opnieuw de deuren. Het oude interieur maakte plaats voor een nieuwe inrichting, die je dit weekend tijdens de heropening kan bewonderen. De zaak staat bekend om haar vele chocoladegerechten, zoals brownies, moeilleux en chocolademelk. Elke chocoladeliefhebber geniet tijdens dit weekend, bij aankoop van een drankje, van een gratis chocoladefonduetje bij vermelding van het codewoord ‘Quetzalig’!

Gratis chocoladefondue tijdens openingsweekend van Quetzal.
Benoit De Freine Gratis chocoladefondue tijdens openingsweekend van Quetzal.
Gratis chocoladefondue tijdens openingsweekend van Quetzal. Zaakvoerders Gitte Hofman en Wim Hofkens overhandigen een fondue aan Nathalie.
Benoit De Freine Gratis chocoladefondue tijdens openingsweekend van Quetzal. Zaakvoerders Gitte Hofman en Wim Hofkens overhandigen een fondue aan Nathalie.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.