Gespot bij de apotheek: zangkoor van 500 Legopoppetjes

Het Legokoor van verzamelaar Michel Verdonck staat tentoon in zijn Apotheek in Berchem.
Laenen Het Legokoor van verzamelaar Michel Verdonck staat tentoon in zijn Apotheek in Berchem.
Al enkele jaren stelt apothekersassistent Michel Verdonck zijn Legocreaties tentoon in zijn apotheek in Berchem. Sinds kort staat er een Legoversie van het pop-upkoor van Bart Peeters, dat in november in de Lotto-Arena zal optreden.

Michel is zelf lid van het koor en wilde met de Legocreatie het gevoel van vriendschap tussen koorleden benadrukken. Het werk bestaat uit 500 verschillende Legopoppetjes: van personages uit The Simpsons tot superhelden. Een deel van de poppetjes kocht Michel voor de gelegenheid aan en hij leende ook enkele exemplaren van zijn kinderen. Voor Bart Peeters en zijn band gebruikt hij een Legodrumstel en een poppetje met gitaar, dat hij speciaal liet overvliegen uit Amerika. Voor zichzelf gebruikte hij de Legopop van Woody van Toy Story. Dit exemplaar is groter dan de rest en past daarom bij zijn lengte van bijna twee meter.

Het Legokoor staat nog enkele weken tentoon in Apotheek Verdonck in Berchem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.