Gerolf Annemans nodigt Matteo Salvini uit naar Antwerpen

Lega-boegbeeld en voormalig Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini was  donderdag  aanwezig op een boerenprotest in  Rome.
AP Lega-boegbeeld en voormalig Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini was donderdag aanwezig op een boerenprotest in Rome.
De Italiaanse politicus Matteo Salvini spreekt op maandag 2 december op een meeting van de ID-partij (Identiteit en Democratie) in de Handelsbeurs in Antwerpen. 

“Hij is niet minder dan een Europees boegbeeld van het verzet tegen de open grenzen”, zegt Europarlementslid en voorzitter van de ID-partij, Gerolf Annemans (Vlaams Belang), verwijzend naar zijn strijd tegen opengrenzenpolitiek als Italiaans minister van Binnenlandse Zaken.

“Iemand als Salvini toonde aan dat partijen als de onze wel degelijk het verschil maken. In de korte periode dat hij aan de knoppen zat in Italië, slaagde hij er in de immigratie en criminaliteit in zijn land sterk te doen afnemen. Dat willen wij ook voor Vlaanderen”, verklaart Vlaams Belangvoorzitter Tom van Grieken, die samen met Annemans naast Salvini het woord zal voeren op de meeting. 

Huidig VB-voorzitter Tom Van Grieken en zijn voorganger Gerolf Annemans spreken eveneens op de meeting.
BELGA Huidig VB-voorzitter Tom Van Grieken en zijn voorganger Gerolf Annemans spreken eveneens op de meeting.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Odilon Saverien

    Nodig maar alle ministers uit zo kunnen ze nog veel bijleren want gelijk ze nu bezig zijn is het ramzalig voor belgie.