Geïnterneerde die jonge vrouw zwaar toetakelde gevlucht uit naar psychiatrisch centrum

De twintiger mocht het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in Antwerpen tijdelijk verlaten met een uitgaansvergunning, maar keerde niet terug.
Google De twintiger mocht het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in Antwerpen tijdelijk verlaten met een uitgaansvergunning, maar keerde niet terug.
Een geïnterneerde die in het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in Antwerpen verbleef na een veroordeling voor zwaar geweld tegen een jonge vrouw in Mol, heeft daar begin april de benen genomen. De man is nog steeds spoorloos.

De 23-jarige Henri S. uit Herentals werd in 2016 door de rechter ontoerekeningsvatbaar verklaard, nadat hij een jaar eerder samen met een kompaan een jonge vrouw bijzonder zwaar gestampt en geslagen had en vervolgens beroofd. Zijn mededader kreeg een celstraf van 40 maanden, maar Henri S. werd geïnterneerd. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.