File op volledige Antwerpse Ring na ongeval aan Kennedytunnel

Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en een personenwagen betrokken.
Marc De Roeck Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en een personenwagen betrokken.
Door een kop-staartaanrijding met twee vrachtwagens en een personenwagen is het tot aan de Kennedytunnel aanschuiven over de volledige lengte van de Antwerpse Ring richting Gent. Eén bestuurder raakte gewond en moest bevrijd worden door de brandweer.

Net voor het inrijden van de Kennedytunnel op de Antwerpse Ring richting Gent deed zich deze namiddag een ongeval voor. Twee vrachtwagens en een personenwagen kwamen in een kopstaartaanrijding terecht. Eén bestuurder raakte gekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval is het aanschuiven op de volledige Ring vanaf het knooppunt van de A12 met de E19 in Antwerpen-Noord tot aan de ingang van de Kennedytunnel. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan voorlopig niet in de buurt te komen. Het verkeer dat van Hasselt naar Gent moet, rijdt beter om via Brussel.

Marc De Roeck
Marc De Roeck1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Rymen

    Alle dagen van 't zelfde ... The never ending story.