Fiesta Europa strijkt neer in Antwerpen

De gezellige Europese specialiteitenmarkt die rondtoert in Vlaanderen, strijkt dit verlengd weekend neer in Antwerpen. Op de Plantinkaai kan je kuieren langs kraampjes uit alle hoeken van Europa, waar unieke spullen of typische voeding en drank aangeboden wordt. 

Een terrasje doen bij zomerse, internationale muziek en wat rondkuieren tussen de kraampjes met allerlei producten uit heel Europa, dat is Fiesta Europa. De internationale markt staat dit weekend op de Plantinkaai in Antwerpen. Er is ook een kinderdorp aanwezig met springkastelen. Europese marktkramers uit onder andere Spanje, Hongarije of Frankrijk brengen zo het vakantiegevoel naar Antwerpen. Nog tot oktober toert de markt door heel Vlaanderen, maar wie dit weekend in Antwerpen is, kan al eens een kijkje gaan nemen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.