Federale politie verspreidt opsporingsbericht vermiste Max Meijer (23)

Max Meijer.
Federale Politie Max Meijer.
Nadat eerder de familie zelf op zoek ging naar de vermiste Nederlander Max Meijer (23) en foto’s van de jongen uitdeelde in het Schipperskwartier, heeft nu ook de federale politie een opsporingsbericht gelanceerd.

Op zondag 8 december 2019, omstreeks 5.55 uur, werd de 23-jarige Max Meijer voor het laatst gezien in de Amsterdamstraat in Antwerpen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Max is 1,72 meter lang en mager gebouwd. Hij heeft bruine ogen en donkerblond haar. Zijn haar is kort geschoren langs de zijkanten en langer bovenaan. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een beige parka van het merk ‘Canada Goose’, een jeans en witte sportschoenen.

Wie meer informatie heeft over Max kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.