Fatale vechtpartij in Antwerps havengebied: man (31) doodgestoken

Google
In het Antwerpse havengebied is dit weekend een 31-jarige man om het leven gekomen bij een steekpartij aan de Noorderlaan. Dat zegt het Antwerpse parket, dat een onderzoek is gestart.

Het slachtoffer was betrokken bij een vechtpartij tussen Oost-Europese truckers. Zaterdagavond omstreeks 22 uur werd hij neergestoken. Hulp kon niet meer baten; de dertiger stierf aan zijn verwondingen.

Er zijn verschillende aanwezigen opgepakt en in de loop van het weekend verhoord, maar hun verklaringen zouden nog serieus uit elkaar lopen.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roy Cooks

  Oostblokkers: een echte verrijking voor dit wegterend land.

 • josianne keppens

  mag gaan stoppen!!

 • maurice snelders

  Oostblokkers... Een verrijking

 • Filiep Lapeire

  Mensen uit Oost Europa? Illegalen? Transmigranten? Politieke vluchtelingen? enz... Veel verbeterd toch met de open poort van België-Europese unie e.d. De beste zullen de Britten zijn, eenmaal eruit kunnen ze hun eigen baas zijn zonder de stok achter de deur van Europa.