Extra trams en bussen tijdens oud en nieuw

Benoit De Freine

Vervoersmaatschappij De Lijn zorgt tijdens oud en nieuw voor extra trams en bussen. Met een speciaal feestbiljet reist u bovendien goedkoper.

Op oudjaar rijden meerdere trams en bussen de hele nacht in Antwerpen. Sommige lijnen volgen de bestaande trajecten, maar er zijn ook acht speciale feestbussen.

De tramlijnen die de hele nacht door rijden: 3, 5, 6, 9, 10, 15 en 24. Zij volgen de gewone route, behalve tram 6: die rijdt door naar Hoboken in plaats van terug te keren aan Olympiade. Tram 24 rijdt tot Silsburg.

De Lijn verkoopt speciale feestbiljetten. Deze kosten 4 euro en zijn geldig vanaf 31 december om 18 uur tot 1 januari 2019 om 23.59 uur. U rijdt zo vaak met de tram of bus als u wil.

Voor de inwoners van de districten Ekeren, Wilrijk en Berendrecht-Zandvliet-Lillo is er een bijzondere regeling: zij reizen gratis met een sms-oudejaarsticket.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.