Exposed Music trekt voor vijfde editie naar Stormkop en serveert fish & chips

Streetdancers zullen er ook hun kunsten tonen
Klaas De Scheirder Streetdancers zullen er ook hun kunsten tonen
De maritieme loods op het Eilandje Stormkop is op vrijdag 18 oktober de locatie voor de vijfde editie van Exposed Music, een jaarlijks festival met korte, krachtige performances op unieke locaties in Antwerpen. Deze editie is er voor het eerst ook een volkskeuken. Stormkop serveert fish & chips en zilte groenten.

De internationaal succesvolle artiesten zullen er multidisciplinair samenwerken in vijf performances. Gospel weerklinkt a capella in een voormalig staalatelier. Soundscapes met typische lokale geluiden mengen zich met sirenegezang. Een streetdancer improviseert op free jazz. Een vertelling in koorzang neemt het publiek mee op een bootreis in een reuzenfles. Er is ook een jamsessie zonder muziek: live-tekenaars creëren een visueel universum op de klanken van Paul Van Ostaijens proza. De vijf performances spelen meermaals op vaste uren. Bezoekers kiezen in welke volgorde ze de performances bekijken. Er is voldoende tijd om alle acts te zien.

 Meer info: www.stadsmagazijn.be en www.cosintandries.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video