Eindelijk: Guldenvliesstraat na meer dan jaar weer open

De Guldenvliesstraat wordt maandag heropend. Een hele opluchting voor de inwoners: de werken duurden meer dan een jaar. Ze begonnen begin maart 2018. En dat was nodig ook, de straat was in bijzonder slechte staat.

Daarom werd werkelijk alles vernieuwd: het wegdek en de riolering werden vervangen, de kasseien - niet zelden vergeleken met Parijs-Roubaix - maakten plaats voor asfalt én er kwamen nieuwe trampsporen. Voor de bewoners een vervelend jaar, maar vanaf maandag kunnen ze opnieuw zorgeloos door hun Guldenvliesstraat rijden. De officiële opening staat gepland om 8.30 uur aan de kant van het Burgemeester E. Ryckaertsplein.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Albert Hendrix

    Dat werd tijd ?Want voor zo'n klein straat heeft het nogal geduurd ze zouden die vlies er beter aflaten en het de guldenstraat noemen