Eetkaffee Seefbier gaat gerechten met bier combineren

Bavo Van den Heuvel
Het Eetkaffee in de brouwerij van Seef stelt vrijdag haar wintermenu voor met een focus op het combineren van gerechten met speciaalbieren. Tijdens het diner is er live muziek en achteraf wordt er in het restaurant gedanst op swing en jazz.

Sinds de opening van de nieuwe brouwerij in de Indiëstraat gingen de verbouwingen van het horecagedeelte volop verder. Het voormalige Noorderpershuis werd omgetoverd tot een karakteristiek pand met binnenin een splinternieuwe brouwerij en een horecazaak met 150 zitplaatsen. Met de winter voor de deur wordt vrijdag een nieuw menu voorgesteld onder begeleiding van livemuziek.

In het oog springen de huisgemaakte Seefburger en de wildpaté met gepocheerde peer die je het beste combineert met Bootjesbier. Het combineren van gerechten met bier is de nieuwe insteek van het wintermenu waarmee het keukenpersoneel vanaf nu zal experimenteren.

Jazzband Birds Of Swing zorgt voor een streep muziek tijdens het diner en daarna wordt er verder gedanst met swingdeejays tot middernacht. Nadien verplaatst het feest zich naar het naburige café Cosmopolite. Meer info via www.deseefhoek.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.