Echt Antwaarps Teater staat voor belangrijk jaar: na 34 jaar keren ze terug naar Arenberg met nieuwe voorstelling

Nicole Laurent en Ruud De Ridder voor de Arenberg, de plek waar het Echt Antwaarps Teater in 2020 naar terugkeert.
David Acke Nicole Laurent en Ruud De Ridder voor de Arenberg, de plek waar het Echt Antwaarps Teater in 2020 naar terugkeert.
Voor het Echt Antwaarps Teater van acteur, regisseur en schrijver Ruud De Ridder is 2020 een heel bijzonder jaar. Na 34 jaar keert het theatergezelschap terug naar de plek waar het geboren werd: de Arenbergschouwburg. Op 1 september zulle Ruud en co er hun eerste voorstelling spelen. 

‘Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend’ vertelt het verhaal van Peter en Michelle die net getrouwd zijn. Met de kerst- en nieuwjaarperiode in het vooruitzicht hebben ze een groot probleem. Hij vierde tot nu elke kerstavond met zijn ouders en zij deed hetzelfde met haar ouders. Allerlei voorstellen worden er door het jonge koppel gedaan maar de ouderen houden vast aan hun traditie. Tegen hun zin geven ze uiteindelijk toe aan het compromis om samen nieuwjaarsavond te vieren.

‘Een Nieuwjaarskind Van Ne Vriend’ speelt alle dagen vanaf donderdag 9  januari tot en met zondag 19 januari 2020 in de grote zaal van de ARENBERG. Telkens om 20.15 uur, op zondag om 15 uur.