Drugshond Bo vindt drugs tijdens controle: café verzegeld en verdachte gearresteerd

Café gesloten na drugsverkoop

De politie nam 31 gram cannabis, 29 gram hasj, 41 xtc-tabletten en 1300 euro in beslag na een controle in een café in de Van de Wervestraat.
Politiezone Antwerpen De politie nam 31 gram cannabis, 29 gram hasj, 41 xtc-tabletten en 1300 euro in beslag na een controle in een café in de Van de Wervestraat.
Het wijkondersteuningsteam en het wijkteam van Politiezone Antwerpen sloten het voorbije weekend een café in de Van de Wervestraat na de vondst van drugs. 

Het wijkondersteuningsteam en het wijkteam van de Atheneumbuurt merkten tijdens een controleactie verdacht gedrag op aan een café in de Van de Wervestraat in de buurt van Park Spoor Noord. De klanten gaven steeds een hand aan de uitbater en verlieten het café weer zonder iets te drinken. Met dank aan drugshond Bo werden tijdens de controle van het café drugs gevonden, ondanks de inspanningen van de uitbater om deze te verstoppen. Aanvankelijk probeerde de uitbater een huiszoeking in zijn woning te voorkomen door zijn adres te verbergen, maar dankzij een kort onderzoek kon dit toch achterhaald worden. Opnieuw slaagde Bo erin om drugs en een honderden euro’s cash geld te vinden. Het café werd verzegeld, de verdachte (19) werd gearresteerd en wordt voorgeleid. In totaal werd 31 gram cannabis, 29 gram hasj, 41 xtc-tabletten en 1.300 euro in beslag genomen.