Drugsdealer komt op de fiets

De dealer had thuis nog 64 gram cocaïne liggen.
rr De dealer had thuis nog 64 gram cocaïne liggen.
Een drugsdealer op de fiets is zondag tegen de lamp gelopen aan de Oude Beurs. De 19-jarige kerel trok de aandacht van het drugsondersteuningstem (DOT) omdat hij een adres om te leveren niet kon vinden. 

De inspecteurs van het DOT-team  waren bezig met toezicht in de omgeving en zagen hoe een fietser wel heel intensief met de gsm in de weer was. Hij keek ook zenuwachtig in het rond. Ze zagen dat de man eigenlijk een pand zocht in het centrum van de stad. Daar ging hij binnen en heel snel kwam de fietser ook weer buiten. 

Nadat de man weer verder reed gingen de inspecteurs over tot controle.  Hij had vier zakjes met cocaïne op zak en een som geld. Op zijn verblijfplaats werd een totaal van 812 gram cannabis, 2 gram hasj en 64 gram cocaïne gevonden. Ook nog een som cash geld, twee precisieweegschalen en 674 gripzakjes. Al het gevonden materiaal werd in beslag genomen.

 De verdachte van 19 jaar zal maandag bij de onderzoeksrechter worden voorgeleid. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.