Druggebruik, wildplassen en andere overlast gecontroleerd in Antwerpse parken

PZ Antwerpen
Het wijkteam van de Brederodewijk en omgeving van de lokale politie voerde het voorbije weekend samen met de mobiele eenheid een controleactie om de overlast in de parken van de wijk te bestrijden (Albertpark, Harmoniepark, Hof Van Leysen, Domein Hertoghe, Konijnenwei, Elzenplein, Haantjeslei).

De actie kwam er na meldingen van bewoners over overlast en druggebruik. Er werd onder meer toezicht in burger gehouden om de pakkans te vergroten. In twee parken werden druggebruikers betrapt en beboet, één persoon die overlast veroorzaakte werd betrapt op drugsbezit. Aan de tramhalte Harmonie kreeg een wildplasser een boete. Eén dronken bestuurder werd aan de kant gezet en de inspecteurs leverden ook bijstand aan een ziekenwagen die een dronken man overbracht naar het ziekenhuis.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.