Dronken man staat met mes te zwaaien op Antwerpse Keyserlei... om het om te ruilen tegen broodje

De Keyserlei in Antwerpen is één van de drukst bezochte straten in het stadscentrum (archiefbeeld).
RV De Keyserlei in Antwerpen is één van de drukst bezochte straten in het stadscentrum (archiefbeeld).
De toeristische De Keyserlei in Antwerpen werd vrijdagochtend opgeschrikt door een man die met een mes stond te zwaaien. Twee snelleresponsteams van de politie waren meteen ter plekke om de dronken man te overmeesteren. “Hij wilde het mes blijkbaar ruilen voor een broodje.”

Een dronken man met een mes zorgde voor paniek op de Keyserlei vrijdagochtend. De politie werd erbij gehaald, die de verdachte zonder problemen kon overmeesteren. Op bevel van de politie had hij het mes al laten vallen vooraleer hij geboeid en tegen de grond gedrukt werd.

Volgens de politie wilde de dronken en verwarde man het mes, dat hij gevonden zou hebben, ruilen voor een broodje. Het ging om een gewoon keukenmes dat aanzien zou kunnen worden als wapen. De politie benadrukt dat de man op geen enkel moment burgers bedreigde.

De dronken man werd ter verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Van de Wal

    Het ging om een gewoon keukenmes dat aanzien zou kunnen worden als wapen ?Het zou natuurlijk heel dom zijn om een keukenmes te aanzien als wapen.En dan nog een gewoon keukenmes......

  • Dirk Pieters

    In het centrum van Antwerpen gaan ze al terug naar de ruilhandel zoals enkele honderden jaren geleden heb dit zelf ook al meegemaakt iemand vroeg een sigaret en hup weg was mijn gsm, gelukkig was het een toestel met tracker en hebben we de dader kunnen volgen, de gevolgen laten zich raden, toch een fijne stad Antwerpen, je maakt nog iets mee als je van dit soort actie houd.