Dronken en toeterend door centrum: politie pakt bestuurster met vijf passagiers aan boord

Illustratiebeeld: De Antwerpse politie.
Jan Aelberts Illustratiebeeld: De Antwerpse politie.
Een dronken bestuurster met vijf passagiers aan boord - te veel, volgens de wet - is tegengehouden door de Antwerpse politie. Ze moest haar rijbewijs drie uur lang inleveren en verschillende boetes betalen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag hield een ploeg van het Antwerpse verkeersondersteuningsteam regio West anoniem toezicht in de binnenstad. Verschillende roekeloze bestuurders werden betrapt.

Eén dame reed rond op de Sint-Katelijnevest met maar liefst vijf passagiers in de wagen. Ze viel op door haar ‘sportieve’ rijstijl en het gebruik van de claxon. Ze had niet alleen te veel passagiers in de wagen, maar ook te veel alcohol in haar bloed. Haar rijbewijs werd voor 3 uur ingetrokken en ze werd beboet voor de verkeersinbreuken.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • maurice snelders

    Rijbewijs 3 uur ingehouden..??? Lach lach wat een straf. Niet moeilijk dat wij wereldberoemd zijn dank zij ons pamperbeleid.