Dronken bestuurders botsen twee keer in andere straat

Illustratiebeeld: De Antwerpse politie.
Jan Aelberts Illustratiebeeld: De Antwerpse politie.
Op ‘t Kiel zijn zaterdagnacht twee botsingen gebeurd. Opvallend: het ging telkens om dezelfde bestuurders die twee keer met elkaar botsten, in verschillende straten. Ze waren allebei dronken.

De botsingen vonden zaterdagnacht plaats. Er zou tussen beide wagens een eerste botsing hebben plaatsgevonden op de Jan Van Rijswijcklaan, waarna de bestuurders verhaal bij elkaar gingen halen in de Volhardingstraat. Daar zouden beide voertuigen opnieuw gebotst zijn voor de bestuurders uitstapten en elkaar confronteerden met de feiten.

Na een discussie is één van de twee partijen doorgereden. De politie trof ter plaatse één bestuurder aan en twee beschadigde, geparkeerde auto’s. De wagen van de bestuurder bleek niet verzekerd, de man blies ‘alarm’ op zijn ademtest, zijn rijbewijs werd voor drie uur ingetrokken. Er werd ook een nummerplaat aangetroffen van de tweede betrokken partij.

Deze werd gecontacteerd en kwam opnieuw ter plaatse. Hij blies ook een positieve ademtest en zal op een later tijdstip verhoord worden. Wie van de twee partijen de geparkeerde voertuigen beschadigde, wordt verder onderzocht.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.