Dronken bestuurder zonder rijbewijs (22) neemt doodleuk foto’s van crash

PZ Antwerpen

Een bestuurder is woensdagochtend ingereden op zes geparkeerde voertuigen aan de Sint-Michielskaai. Zijn voertuig raakte zwaar beschadigd en moest getakeld worden, de andere waren wel nog rijvaardig. De 22-jarige bestuurder legde een positieve ademtest af en was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Nochtans had hij vier passagiers bij zich in de wagen. De bestuurder en zijn passagiers toonden weinig schuldbesef en namen met veel enthousiasme foto’s van de crash en zetten de boel op stelten. Uiteindelijk werd één van de passagiers bestuurlijk aangehouden voor openbare dronkenschap.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Werner Hermans

    Van mij mogen ze dat hele zootje een tijdje in de nor zwieren! En de bestuurder 10 jaar rijverbod. En bij recidive 10 jaar effectief! Dit is het gevolg van jàààren gepamper, psychologisch gezwam, misplaatste "nog een kans"geverij en "het was niet de bedoeling". Hun houding alleen al verdient een serieuze maatregel!!!