Drie mannen vermomd als dokwerker
opgepakt bij uithaling van cocaïne

Op kaai 1624 werden de drie verdachten opgepakt.
rv Op kaai 1624 werden de drie verdachten opgepakt.
Drie mannen, verkleed als dokwerker, zijn zaterdagnacht gearresteerd toen zij op kaai 1624 over de omheining wilden klimmen. Zij hadden materiaal bij om een lading cocaïne uit een container te halen. 

De betrapping gebeurde op de terreinen van Medrepair, een firma gespecialiseerd in de herstelling en onderhoud van (koel)containers. Het waren bewakingsagenten die de drie mannen zagen rondlopen. Zij droegen de opvallende oranje kledij van een dokwerker. De kleding bleek gestolen te zijn. De mannen hadden kniptangen, breekijzers en sportzakken mee. Typisch materiaal dat nodig is voor de uithaling van ladingen cocaïne uit containers. 

De drie verdachten zijn Mohamed Y. (21) uit Borgerhout, Ibrahim D. (21) uit Antwerpen en de 25-jarige Mounir B. uit Wilrijk. 

Waar de lading cocaïne zich bevond, is nog niet geweten. Er zijn geen drugs in beslag genomen.

Kristof Aerts van het Antwerpse parket: “De drie mannen zijn door de  onderzoeksrechter aangehouden voor mededaderschap poging invoer verdovende middelen en deelname criminele organisatie. Vrijdag verschijnen ze voor de raadkamer. Het onderzoek wordt voortgezet.”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jean Battheu

    Geen eten en drinken totdat ze zeggen waar dien container staat.