Drie jongeren overvallen 72-jarige en stelen... rol keukenpapier en plakband

PZ Antwerpen
Een bewoner van de Helenalei in Antwerpen werd woensdagnacht slachtoffer van een overval in de hal van zijn appartementsgebouw.

De man van 72 jaar kwam thuis toen hij werd omgeduwd door drie verdachten. De verdachten kieperden zijn tas leeg en vertrokken. Het slachtoffer verwittigde de politie en kon de verdachten volgen tot in de Albert Grisarstraat. Het snelleresponsteam kon de drie verdachten aantreffen aan het Professor Claraplein. De twee vrouwen van 22 en 25 jaar en de achttienjarige man bleken goed gekend bij de politie en werden door het slachtoffer herkend. Eén van de dames bleek bovendien geseind voor verhoor in een ander dossier. Langs de afgelegde route vond de politie verschillende spullen uit de tas van het slachtoffer die door de verdachten waren meegenomen en nadien weggeworpen, onder andere een rol keukenpapier en een rol plakband. De drie verdachten werden gearresteerd en worden voorgeleid.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gilles Standaert

    Weeral gekend, hoe kan het toch. Veel vissers daar bij justitie, waar "catch & release" de norm is.