Drie dealers opgepakt in Antwerpen-Noord: “310 gram wiet en paar gram heroïne gevonden”

Behalve drugs vond de politie heel wat gsm-toestellen.
Politie Antwerpen Behalve drugs vond de politie heel wat gsm-toestellen.
De Antwerpse politie heeft drie dealers kunnen betrappen in de buurt van de Diepestraat in Antwerpen-Noord. Er werd in totaal 310 gram cannabis en een paar gram heroïne gevonden.

Het wijkonderseuningsteam kon een cannabisdealer betrappen toen hij zijn waar verkocht in de buurt van de Diepestraat, al een tijdje bekend om zijn drugsoverlast. Bij een huiszoeking werden meer dan 110 gram cannabis, enkele grammen heroïne, cash geld, weegschalen en gsm-toestellen gevonden”, zegt de Antwerpse politie. “Bij het verlaten van het huis, informeerde een mogelijke koper naar de dealer. Na een bezoek aan het politiekantoor kreeg de klant een minnelijke schikking aangeboden die hij onmiddellijk moest betalen, de zogenaamde OMS-procedure.

Ook in de Korte Zavelstraat werden twee dealers betrapt door anonieme politie-inspecteurs van het fietsteam. Dit keer werd er 200 gram cannabis gevonden. Ook een gsm en geld werden in beslag genomen.

Twee verdachten van 24 jaar en 18 jaar worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en zijn vrij onder voorwaarden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.