Drie dealers gepakt door wijkwerking politie

PZ Antwerpen

Het politiewijkteam van Deurne merkte zaterdagavond een verdacht voertuig op in de buurt van het Bosuilstadion. De politie ging over tot controle en de 29-jarige bestuurder bleek in het bezit van meerdere xtc-tabletten. Er werd een huiszoeking georganiseerd bij de verdachte thuis. Daar werden nog eens veertig tabletten aangetroffen. Er werden ook twee boksbeugels en twee gsm’s in beslag genomen. In het appartement werd ook een portefeuille aangetroffen waarvoor iemand aangifte had gedaan bij de politie. De man werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum kon tijdens toezicht in de omgeving van het Centraal Station op zaterdag ook twee drugsdeals vaststellen. Twee keer werd de vermoedelijke koper gecontroleerd. Eén man bleek in het bezit van cocaïne, crack, hasj en xtc, de tweede verdachte had cocaïne en heroïne op zak. Bij een huiszoeking werd nog meer drugs en verpakkingsmateriaal aangetroffen. De twee verdachten werden beiden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.