Doe eens een zitzak van Rubens cadeau: promotiemateriaal Barokjaar gerecycleerd tot kerstgeschenken

De banners en vlaggen die reclame maakten voor het culturele stadsfestival ‘Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert’ worden gerecycleerd tot kerstgeschenken. De merchandising en aandenkens aan het barokjaar zullen vanaf 3 december te koop zijn zijn in Bar Barok, de stadswinkel en de museumshop van het Rubenshuis. De pennenzakken, schoudertassen, rugzakken, boodschappentasjes en zitzakken zijn allemaal gemaakt van promotiemateriaal van het barokfestival. 

De barokliefhebber vindt de collectie ook in Bar Barok, een pop-upshop in de Nationalestraat 145. Ze verkopen er ook barokke streekproducten waaronder koffie, bier, kaas, thee, chocolade en Antwerpse handjes. Op 13 januari eindigt het culturele stadsfestival ‘Antwerpen Barok 2018. Rubens inspireert’. Sinds de start op 1 juni 2018 maakten meer dan 600 000 bezoekers kennis met het barokke erfgoed in Antwerpen.

De tote bags met Rubens erop
Jessica_Boutsen_Photography De tote bags met Rubens erop
De affiches werden ook tot draagtassen verwerkt
Jessica_Boutsen_Photography De affiches werden ook tot draagtassen verwerkt
Zitzak met Rubens print
Jessica_Boutsen_Photography Zitzak met Rubens printReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.