DIVA viert eerste verjaardag met feestweekend

DIVA
Frederik Beyens DIVA

Exact één jaar geleden opende diamantmuseum DIVA haar deuren voor het grote publiek in Antwerpen. Ruim 5.000 mensen bezochten DIVA tijdens het 57-uur durende openingsfeest op 4, 5 en 6 mei 2018. Op zaterdag 4 mei 2019 viert DIVA haar eerste verjaardag met workshops diamantslijpen en juweelontwerp, stadswandelingen in De Gouden Straatjes en trakteert DIVA met vijf diamanten. 

Samen met het Antwerpse juwelierscollectief ‘De Gouden Straatjes’ en het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) stelt DIVA een feestelijk programma voor. Want ook de juweliers van De Gouden Straatjes blazen hun eerste kaarsje uit én breiden uit. Zeven Juweelontwerpers sluiten zich aan bij het collectief.  Tijdens het feestweekend kan je deelnemen aan allerlei workshops. Zo leer je in twee uur tijd de basistechnieken van het diamantslijpen en het ontwerpen van juwelen. Of verken de gouden straatjes en ontdek de vele juwelierszaken. 

Het volledige programma vind je op www.divaantwerp.be .
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.