Dit jaar ook studeren in nieuwe Havenhuis

GATE15, het studentenportaal in Antwerpen, organiseert ook dit jaar weer STUDY360. Hoewel heel wat studenten nog niet met de examens in hun hoofd zitten, kunnen zij vanaf 15 mei opnieuw terecht op veertien unieke plekken om er te studeren.


Ook dit keer pakt GATE15 uit met enkele opvallende locaties. Zo kunnen er 25 studenten terecht in de hoofdkazerne van de brandweer in Luchtbal of op het dakterras van het vernieuwde M HKUA. Wie het graag nog wat hoger zoekt, kan op de negentiende verdieping van de Theaterbuilding terecht.


Ook het vernieuwde scoutshuis is nieuw in het rijtje. Maar de plek die het meest tot de verbeelding spreekt en waarschijnlijk immens populair zal zijn, is het nieuwe Havenhuis. Vanaf 15 mei kunnen slechts tien studenten er terecht in de leeszaal op de begane grond. Een pauze neem je op de brug op de vijfde verdieping. Andere locaties die terugkeren zijn het MAS, het Steen, Nokia, den Bell en SD Worx. Alles bij elkaar zullen er elke dag 550 studenten op deze unieke plekken terecht kunnen. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk via de website www.study360.be. (ADA)