District zoekt fotografen en poëten met goesting in ‘spelen’

Grote gymnastiekdemonstratie tijdens de Olympische Spelen in Antwerpen, 1920.
RV Grote gymnastiekdemonstratie tijdens de Olympische Spelen in Antwerpen, 1920.

Tijdens de laatste week van januari 2020 horen en zien inwoners overal in Merksem gedichten en foto’s tijdens de ‘Week van de Poëzie’. Met het 100-jarige jubileum van de Olympische Spelen in Antwerpen en de zomerspelen in Tokio in het verschiet, kiest het district voor de editie 2020 toepasselijk voor het thema ‘spelen’. Het roept Merksemse fotografen en dichters, zowel amateurs als professionelen, op om hun creaties rond dat thema in te zenden.

Ook worden de geselecteerde gedichten en foto’s gedrukt in een publicatie. Daarom lanceert het district nu een oproep. Merksemnaren die hun creativiteit de vrije loop willen laten gaan, kunnen tot en met 31 oktober een gedicht en/of foto sturen naar poezie.merksem@antwerpen.be met vermelding van naam en leeftijd.

Meer info staat op www.merksem.be. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.