Deurne beloont fietsers met gratis ontbijt

Fietsers krijgen een gratis ontbijt aan kasteel Sterckshof.
shutterstock Fietsers krijgen een gratis ontbijt aan kasteel Sterckshof.
Tijdens de Fietsdag van Deurne op 29 mei wil het district zijn fietsers bedanken. Iedereen die met de fiets naar kasteel Sterckshof rijdt, wordt getrakteerd op een gratis ontbijt.

“Veel Antwerpenaars verplaatsen zich in de stad regelmatig of altijd met de fiets”, klinkt het bij het district. “Zeker in een stad als Antwerpen met een hoge bevolkingsdichtheid, een bloeiende handel en een groot aantal openbare werken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk verplaatsingen per fiets gebeuren. Fietsen is bovendien gezond en beter voor het milieu en is vaak sneller dan andere vervoersmiddelen.”

Vanaf 7.30 uur kunnen alle fietsers dan ook aanschuiven voor een koffiekoek en een drankje. Deurne wil met de actie nog meer bewoners aanzetten om vaker de fiets te nemen naar het werk, de school of de winkel. Afspraak tussen 7.30 uur en 9.30 uur aan Kasteel Sterckshof.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.