Denk mee na over heraanleg Paardenmarkt op buurtfestival Ramblas

Simulatiebeeld Paardenmarkt
RV/District Antwerpen Simulatiebeeld Paardenmarkt
Het afgelopen jaar bekeek een focusgroep de mogelijkheden voor de heraanleg van de Paardenmarkt. Tijdens het buurtfestival Ramblas op 13, 14 en 15 september 2019 kan je ter plaatse een aanpasbare maquette bekijken en ideeën bespreken.

Het afgelopen jaar bekeek een focusgroep bestaande uit handelaars, buurtbewoners, het districtsbestuur en de stadsadministratie de mogelijkheden om de Paardenmarkt van gevel tot gevel opnieuw aan te leggen over de volledige lengte. Op basis van de bevindingen van deze focusgroep werden een aantal voorstellen geformuleerd. Die vormen de basis voor een aanpasbare maquette die je kan bezoeken tijdens Ramblas. 

“Graag leggen we de ideeën voor aan alle buurtbewoners en gebruikers van de Paardenmarkt”, zegt het Antwerpse districtsbestuur. “De (extra) voorstellen die tijdens dit weekend genoteerd worden, zorgen mee voor de basis voor een voorlopig ontwerpplan.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.