Dancing The Villa stunt voor Pia

Vincent Van Trier van ‘The Villa’.
Foto Laenen Vincent Van Trier van ‘The Villa’.
De Antwerpse dancing The Villa draagt een serieus steentje bij voor de sms-marathon voor Pia. Bezoekers die vanuit de club een steun-sms sturen, krijgen als beloning prompt een shotglas alcoholische drank én een extra sms voor Pia. Want voor elke sms uit The Villa, stuurt het personeel er zelf één.

Uitbater Vincent Van Tier kijkt verder en hoopt dat cafés en andere dancings het voorbeeld volgen. De dancing waar veel BV’s kind aan huis zijn, benadrukt dat het niet om een pr-stunt gaat.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • sabrina christyn

  Zalig! Goed bezig! Het is duidelijk we voelen ons allemaal een beetje mama of papa van Pia! Pia doet iets met ons allen, iets dat al zolang zoek is, ze zet alle mensen ongeacht hoe anders we allemaal zijn toch samen met onze neus in dezelfde richting! En deze keer staan onze neuzen richting Pia! Kleine heldin!

 • kelly stroobantd

  Das tenminste reageren en iets doen ! Top !!!

 • Frank Abbeloos

  Goed zo!! Jammer dat er geen andere bedrijven giften doen !!

 • Joris De Crom

  Joris De Crom En nu nog de dik betaalde voet ballers laten betaalen, ze bezoeken toch zo graag een kinder zieken huis als ze reklaam willen maken of in de media willen komen

 • RAYMOND Graus

  Tof gedaan!