D’AUTAN opent twee pop-upstores met nieuwe collectie sjaals

D'AUTAN met Pablo Piatti
D'AUTAN D'AUTAN met Pablo Piatti
Het Belgische accessoirelabel D’AUTAN opent de deuren van twee nieuwe pop-upstores: eentje in de Groendalstraat 5, en een in de Dorpsstraat 21 in Kapellen. 

Het accessoirelabel van de Antwerpse Evi Van der Planken, bekend voor de zijden sjaals met handgeschilderde dessins, presenteert op deze manier haar nieuwe collectie in samenwerking met kunstschilder Pablo Piatti. Voor de nieuwe collectie hebben Pablo en Evi zich laten inspireren door de Afrikaanse kunst en de Afrikaanse flora. Naast de zes foulards die op 100% zijde geprint worden, vind je in dezelfde collectie ook nog chiffonzijde sjaals (ook met de handgeschilderde dessins van Pablo) en verschillende effen sjaals op basis van mohair, wol en kasjmier.

Op donderdagavond 24 oktober wordt de pop-up store in Kapellen officieel geopend en zal ook Pablo Piatti aanwezig zijn. De winkel zal gedurende een jaar open zijn. De pop-upstore in Antwerpen blijft open tot eind januari 2020. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.