Comics Station lijkt voorlopig gered: schuldeisers keuren reddingsplan goed, nieuwe kandidaat-overnemers melden zich

Laenen
Het verlieslatende Comics Station in Antwerpen Centraal kan de toekomst weer iets rooskleuriger tegemoet zien. Schuldeisers keurden het reddingsplan goed en het is nu aan de ondernemingsrechtbank van Antwerpen om dat plan te homologeren. Ondertussen dienden zich ook nieuwe kandidaat-overnemers aan.

Het stripverhalenpretpark Comics Station heeft de eerste reddingsboei met twee handen gegrepen. Het park dat rond populaire stripverhalen gebouwd is, zit al een tijdje in slechte papieren en werd beschermd tegen schuldeisers. Het management moest een reddingsplan voorleggen aan die schuldeisers. Die laatsten keurden dat plan nu goed. Dat betekent dat het park nog niet verloren is. Details over dat reddingsplan werden niet vrijgegeven. Het is nu aan de ondernemingsrechtbank van Antwerpen om dat reddingsplan te homologeren. Pas dan is het reddingsplan ook officieel. De rechtbank moet dat binnen de 14 dagen doen.

Ondertussen hebben er zich nieuwe kandidaat-overnemers gemeld. Wie en hoeveel het er zijn, wilde men niet kwijt om de gesprekken niet in het gedrang te brengen.

Ondertussen blijft het park gewoon open.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.