Clement Peerens speelt in december De Roma plat

De vetste rockband van de Lage Landen komt op 14 december naar De Roma.
kos De vetste rockband van de Lage Landen komt op 14 december naar De Roma.
Eindelijk heeft De Roma nog eens een echte wereldact te pakken: op 14 december trakteert de Clement Peerens Explosition de toegestroomde fans op zijn grootste hits zoals ‘Vindegij mijn gat’, ‘Boecht van Dunaldy’, ‘Dikke Lu’ en ‘Foorwijf’.  

Wat dEUS, The Scabs of De Kreuners ook mogen beweren, de vetste rockband van de Lage Landen blijft het onnavolgbare trio Clement Peerens, Aertbeliën Sylvain en Lady Dave. Clement, naast muzikant de grootste pop- en rockkenner in onze contreien, zou volgens De Roma een paar speciale gasten optrommelen. Zoals daar zijn: een operazangeres die folders van de Lidl op muziek zet, een paar muzikale leerkrachten van de Steinerschool en een stuk of vijf overjaarse danseressen. Noblesse oblige! Al kan dat allemaal nog veranderen. U bent gewaarschuwd.

De voorverkoop start op donderdag 28 maart om 10 uur via www.deroma.be, 03-6001660 en bij Fnac.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wim Matthys

    Zit er een world tour in? Kom gerust naar Perth.

  • Freddy De Wulf

    Een wereldact, is dat niet wat overdreven ? Hoeveel Vlamingen zouden de CPE kennen ? Dat spreek ik nog niet over de Walen en de buitenlanders.